
1 küçük konserve mantar
1 soğan
50 gr. Margarin
4 çorba kaşığı un
½ su bardağı süt
1 tavuk suyu tableti
4 bardak su
300. gr pınar krema
Tuz
Hazırlanışı;
Tefal tavada mantarları ve soğanı çok ince doğarayıp az yağda soldurun.
Ayrı bir tencerede margarini eritin ve 4 çorba kaşığı unu ekleyip kavurun.Yarım su bardağı süt, tavuk suyu ve 4 su bardağı su ekleyip iyice karıştırıp kaynatın. Önceden soldurulan mantar ve soğanı ekleyip karıştırın. Son olarak tuz ve kremayı ekleyip karıştırın ve servis yapın.
Afiyet olsun…
1 soğan
50 gr. Margarin
4 çorba kaşığı un
½ su bardağı süt
1 tavuk suyu tableti
4 bardak su
300. gr pınar krema
Tuz
Hazırlanışı;
Tefal tavada mantarları ve soğanı çok ince doğarayıp az yağda soldurun.
Ayrı bir tencerede margarini eritin ve 4 çorba kaşığı unu ekleyip kavurun.Yarım su bardağı süt, tavuk suyu ve 4 su bardağı su ekleyip iyice karıştırıp kaynatın. Önceden soldurulan mantar ve soğanı ekleyip karıştırın. Son olarak tuz ve kremayı ekleyip karıştırın ve servis yapın.
Afiyet olsun…
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder