En İyi Tarif Blogları

Cuma, Ocak 09, 2009

NİLÜFER'İN KALPLİ DOĞUM GÜNÜ PASTASI



Daha önce yapmış olduğum Browni’yi yine, kalpli kalıplarda yapıp iki ayrı kalıpta pişirdim.
Küçük Kalbi büyüğün üzerine yerleştirip Marzipanla kapladım. İlk Düşüncem üstteki kalbin kremasız kalmasıydı fakat fikir değiştirip üzerini tamamen kremayla süsledim.
Krema:
3 Paket Dr.Oetker Creme Ole çilekli
2 Paket Labne Peynir katarak güzel bir krema elde ettim ve fotoğraftada gördüğünüz gibi süsleyerek üzerine kalpli şekerlemeler ekledim.
Kalan kremayı yanlarda gördüğünüz çikolata parçacıklı eti brownileri süsleyerek pastanın yanlarına yerleştirdim...



Hiç yorum yok :