En İyi Tarif Blogları

Çarşamba, Ocak 18, 2012

ÇİKOLATALI MOZAIK PASTA


















200 ml Pınar Krema
200 gr. Bitter çikolata
2 Paket petibör bisküvi
½ su bardağı  parçalara ayrılmış badem


Kremayı kaynatıp ateşten alın.Parçalara ayırdığınız çikolatayı ekleyerek homojen bir karışım elde edene kadar karıştırınız. Bisküvileri kırarak çikolatalı karışıma yavaş yavaş ekleyip karıktırmaya devam edin. Son olarak bademleri ekleyip karıştırmaya devam edin. Önceden altına yağlı kağıt kestiğimiz ortaboy kelepçeli kalıba sıkıştırarak harcı yerleştiriniz.
Buzdolabının nomal gözünde  1-2 saat bekleterek çikolata sosu ile servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok :