En İyi Tarif Blogları

Pazartesi, Nisan 21, 2008

CHEDDAR CHEESE SOSLU KARNIBAHAR VE CHICKEN CASSEROLE’Lİ TAVUK


CHEDDAR CHEESE SOSLU KARNIBAHAR

1 Orta boy karnıbahar
Önceden ısıtlımış su’da 5 dakika haşla.
Suyunu süz ve diğer tarafta hazırlayacağınız CHEDDAR CHEESE SOSU 300 ml.soğuk sütün bir kısmını bir derin tencereye koy ve CHEDDAR CHEESE Tozunu içerisine koyup pürüzssüz bir kıvam elde edene kadar karıştır, kalan sütü ekleyip ateşte koyu bir kıvam elde edinceye kadar karıştırıp karnıbaharların üzerine dök.

CHICKEN CASSEROLE’Lİ TAVUK

750 gr. Kuşbaşı kesilmiş tavuk
1 soğan ince doğranmış
1 orta boy konserve doğranmış mantar
3 adet halka halka kesilmiş havuç
karabiber, kimyon

Az yağda tavuklar iyice soldurulur,üzerine önce soğan daha sonra sırasıyla mantarlar ve sonra havuçlar eklenerek bir müddet soldurulur. Diğer tarafta 425 ml suya CHICKEN CASSEROLE eklenerek iyice karıştırılır ve tavuklu harcın üzerine dökülerek kıvam alıncaya kadar karıştrılır.

Karnıbakarlı tarifle servis edilirse güzel olur...

Afiyet Olsun



Hiç yorum yok :