Perşembe, Nisan 24, 2008
ITALYAN USULU SPAGETTİ MAKARINA
Malzeme
250 gr. Kıyma
200 ml Krema
1 adet dolmalık kırmızı biber
1 taze soğan
1 paket spagetti makarına
8-9 dal ince doğranmış maydanoz
tuz, zeytinyağı
Zeytin yağı koyduğunuz derin bir tavada kıymayı iyice soldurun.Üzerine bir adet yeşil saplarıyla beraber doğradığımız taze soğan ve kırmızı biberi ekleyip yumuşayana kadar tavada solduruyoruz.
Diğer tarafta spagettiyi 2 litre tuzlu suda haşladıktan sonra süzgeçten süzün. Tavadaki harcın üzerine döküp üzerine kremayı koyun ve iyice harmanlayın. Sıcak tabakta servis yapın ve maydanozu üzerine serpin.
Afiyet Olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
1 yorum :
acıktım ama.
Yorum Gönder