En İyi Tarif Blogları

Pazartesi, Ekim 06, 2008

SPECIALI ITALIANI




Malzeme;

1 Paket Speciali Italiani makarna
300 gr. kıyma
1 konserve mantar
1 konserve doğranmış domates
1 kuru soğan
tuz ve baharat (karabiber, kimyon,)

Hazırlanışı;

Makarnayı haşlamak için bir tencereye yaklaşık 1,5 litre su koyup kaynatın. İçerisine tavuk suyu, tuz ve makarnaların yapışmasını önlemesi için bir iki damla sıvı yağ damlatın.
Makarna haşlanırken diğer tarafta tavamıza çok az sıvı yağ koyup kıymayı iyice soldurun.
Üzerine rendelenmiş soğan, küçük kesilmiş mantarları koyup bir taşım karıştırın .Karışımın üzerine son olarak konserve doğranmış domates ve baharatları ekleyip akıdelenene kadar pişirin.

Afiyet olsun....

Hiç yorum yok :