En İyi Tarif Blogları

Salı, Haziran 24, 2008

MISIR GEVREKLİ ÇİKOLATALAR




2 su bardağı Nestle Crunch (patlamış mısır gevreği)
1 su bardağı ballı mısır gevreği
250 gr.sütlü çikolata
100 ml. Pınar krema
İri dövülmüş badem veya fındık (arzu edilirse)

Pınar kremayı ateşte kaynat. Çikolatayı parçalara ayır ve bir salata kabına koy. Üzerine kaynatmış olduğunuz kremayı dök ve çikolata pürüzssüz bir hal alıncaya kadar karıştırmaya devam et. Nestle Crunch ve ballı mısır gevreklerini ekleyip karıştırın. Eğer isterseniz badem veya fındık ekleyebilirsiniz.
Dilerseniz küçük yağlı kağıt kalıplarına veya direk kaşık yardımı ile yağlı kağıt üzerine koyup sertleşmelerini bekleyin.(Havaların ısnmasından dolayı bu süre uzun sürebilir, buzdolabında da bekletebilirsiniz)

1 yorum :

bir demet feslegen dedi ki...

Çok teşekkür ediyorum, etkinliğim tarifinizle renklendi..
Sevgiler..